Tips

Gaaf voor Kinderen

Ik ben een andere website gestart met gave tips.

Kijk maar eens op www.gaafvoorkinderen.nl.

En klik dan ook nog even door naar www.gaafvoormama.nl en www.gaafvoorpapa.nl

IJsbeertje

Leuk en verkoelend ijsbeertje

Een ongeluk zit in een klein hoekje, zeker als je zelf klein bent. Zo viel Pien pas met haar voorhoofd op de grond toen zij aan het oefenen met lopen was. En Mees ging onderuit tijdens het leren fietsen. Kans op een grote bult hebben zij niet, dankzij het koele ijsbeertje. Bij ons ligt in het vriesvak namelijk altijd een koud beertje te wachten om een zere plek te verkoelen. Ideaal! http://www.jufjansen.nl

Rummikub Voyager

Spelletje Rummikub!

Wij zijn blij met deze reiseditie van Rummikub. Tijdens iedere reis is dit compacte spel waarop je nooit uitgekeken raakt wel bij onze bagage te vinden. Heerlijk.

Fijn om te weten... Goliath, de distributeur van klassiekers zoals Rummikub en Triominos en bedenker van recente successen zoals Rolit en Woordzoeker, bestaat dertig jaar. Daarom brengt het Nederlandse bedrijf dit jaar niet alleen verrassende nieuwe spellen uit, maar zet het ook zijn meest geliefde producten in het zonnetje.

Boek vol tips

Nieuw van Uitgeverij Snor: 'Op stap in lente en zomer'.

De ondertitel maakt mij nog vrolijker: natuur-wandel-doe-boek voor stadse donderds (en hun ouders). Met dit boek vol leuke, nuttige, handige, leerzame en vrolijke tips bij de hand komen wij de dagen zeker door. Lekker naar buiten en genieten! Gelukkig hebben we 'Op stap in herfst en winter' ook, zodat wij ons nooit hoeven te vervelen. www.uitgeverijsnor.nl.

Té gek kinderbadpak

Té lief en leuk kinderbadpak

Schepje, emmer, bikini/zwembroek: check! Met de zomer in aantocht biedt Claesen’s dit seizoen voor de meisjes volop bikini´s en badpakken in een scala aan zomerse tinten, van prints in fuchsia dots tot een delfts blauw printje.

Hip Horloge

 Hippe horloges!

Met TooLate - het strakke en hippe horloge met een siliconen rubberen bandje dat maar liefst in 15 kleuren verkrijgbaar is - ben je altijd ‘fashionably late’. Dit klokje heeft zo'n prettig prijsje dat ik wel vier verschillende kleuren heb aangeschaft. www.too2late.nl.

More Articles...

  1. Magnetronknuffel